Besplatno učešće domaćih kompanija na poslovnoj manifestaciji “Farete” u Bolonji

7. i 8. septembra 2022. u Bolonji (Italija) održaće se poslovna manifestacija “FARETE”: FARETE je mjesto susreta kompanija i odlična prilika za pronalaženje poslovnih partnera, ali i za predstavljanje proizvoda i usluga, koji već desetu godinu zaredom organizuje Konfindustrija Emilija (poslovno – poslodavačka organizacija koja okuplja kompanije iz Bolonje, Modene i Ferare), a uz podršku Regije Emilija – Romanja. 

Ove godine, zvanični partner ovog značajnog poslovnog skupa za region Balkana je Konfindustrija Srbija, u cilju pronalaženja, identifikacije i odabira kompanija iz regiona, potencijalnih učesnika na ovom poslovnom događaju kao i organizacije puta i boravka odabranih kompanija u toku trajanja samog događaja.

Učešće kompanija iz regiona Balkana (international buyers) je besplatno i predviđeno je u okviru programske cjeline “International Club”, a uključuje sledeće:
– Troškovi puta
– Dvije noći u hotelu sa 4*
– Troškovi hrane i pića za period trajanja događaja FARETE
– Transfer od stanice ili aerodroma u Italiji do hotela i nazad
– B2b sastanci sa italijanskim kompanijama registrovanim za programsku cjelinu “International Club”

Osnovni uslovi učešća za kompanija iz regiona Balkana:
– posjedovanje sajta na engleskom jeziku
– najmanje 20 zaposlenih
– poznavanje engleskog ili italijanskog jezika.

Sektori u fokusu: metaloprerađivački, prehrambeni i agrobiznis, automobilski, industrija pakovanja i ambalaže, elektronika, obrada i tretman plastike.

Spisak svih italijanskih kompanija do sada prijavljenih za “International Club”: LINK

Formular za prijavuLINK 

Napomena: prilikom popunjavanja prijavnog formulara neophodno je navesti najmanje 3 italijanske kompanije sa kojima biste želeli b2b sastanke, kao i obrazložiti zatraženi susret.

Ključne cifre prošlogodišnjeg izdanja:
– 18.000 posjetilaca
– 650 izlagača
– 30.000 m2 izložbeni prostor
– 80 međunarodnih kupaca iz 30 zemalja, što je rezultiralo organizacijom oko 5.000 b2b sastanaka
– Preko 100 b2b sastanaka između izlagača
– 94 radionica.
Za sva dodatna pitanja i informacije zainteresovane kompanije mogu kontaktirati direktno kancelariju Konfindustrije Srbija putem mejla office@confindustria.rs.