Hipotekarna banka otvorila  posebno dizajniranu filijalu u Portonovom

Otvarajući poslovnicu, izvršni direktor Hipotekarne banke za poslove sa fizičkim licima i napredne kanale prodaje, Nikola Špadijer, naglasio je da je jedinstven i ekskluzivan rizort, kao što je Portonovi, inspirisao Hipotekarnu banku da rezidentima i svima koji ga posjećuju ponudi najbolju uslugu u prostoru koji je enterijerski potpuno prilagođen standardima ovog luksuznog kompleksa.

„Hipotekarna banka prepoznata je po posvećenosti  klijentima i otvaranjem ove nove, savremene poslovnice želimo da damo svoj doprinos ekskluzivnosti ovog novog crnogorskog turističkog bisera. Tim povodom smo lansirali  Portonovi Visa Infinite karticu, koja je prvenstveno namijenjena rezidentima ovog rizorta. Raduje nas što i ovdje svojim klijentima možemo ponuditi najbolju bankarsku uslugu i servise.

Kombinovanjem najsavremenijih, ali i tradicionalnih bankarkih proizvoda, Hipotekarna banka će i ubuduće nastojati da proizvode prilagodi aktuelnim zahtjevima tržišta i potrebama klijenata“, istakao je Špadijer. Više informacija o Portonovi Visa Infinite kartici može se dobiti u poslovnici Hipotekarne banke u Portonovom i na www.hbvisainfinite.me .