Kimbo Crna Gora

G3 Spirits (www.g3spirits.com), kompanija članica Konfindustrije Crne Gore, jedan je od vodećih predstavnika i distributera alkoholnih pića i globalnih brendova u regionu. Firma se bavi distribucijom i marketingom čuvenih svjetskih brendova, i za više od 20 godina uspješnog preduzetništva, G3 Spirits je razvio i njegovao kulturu sa duboko ustanovljenim vrijednostima, koje su nosilac razvoja i tima u svakodnevnom poslu.

G3 Spirits je prisutan preko sopstvenih organizacija na pet tržišta u regionu – Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija i Crna Gora – ali i preko saradnje sa eksluzivnim partnerskim kompanijama na tri izvozna tržišta – Albanija, Makedonija i Kosovo.

Imajući u vidu trenutnu situaciju uzrokovanu pandemijom koronavirusa, te da su ugostiteljski objekti u većem dijelu Crne Gore zatvoreni, G3 Spirits nudi specijalni paket sa Kimbo espresso proizvodima za sve članove Konfindustrije Crne Gore.

Za specijalni užitak u ukusu Kimbo kafe, dok ste na poslu ili kod kuće, paket obuhvata aparat za kafu Uno Capitani + 96 kapsula Uno Napoli ili Dolce, po promotivnoj cijeni od 100,00€. Uno sistem donosi pravi ukus italijanskog espressa. Kimbo Dolce donosi dominantni ukus arabike i omogućiće da Vaš jutarnji ritual započnete hedonistički, dok Napoli predstavlja klasičan napolitanski ukus, uz mješavinu arabike i robuste. U ponudi Kimbo kapsula takodje možete naći kompatibilne kapsule za sljedeće sisteme: Nescafe Dolce gusto, Nespresso i Lavazza a Modo mio.

Za sve dodatne informacije i narudžbe se možete obratiti na sljedeće kontakte:
G3 Spirits, +382 67 231 387 ili prodaja.mne@g3spirits.com