MEDICA PLUS

U cilju unaprijeđenja poslovanja kompanija, Konfindustrija Crna Gora u saradnji sa Generali osiguranjem predstavlja svojim partnerima paket dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja Medica Plus.
Generali Osiguranje Montenegro je član Generali grupe, jedne od vodećih kompanija na svjetskom osiguravajućem i finansijskom tržištu, sa tradicijom dugom preko 185 godina. Generali grupa posluje u preko 50 zemalja svijeta, zapošljava više od 70.000 ljudi i ima preko sedamdeset miliona zadovoljnih klijenata (www.generali.com).

Medica plus je dobrovoljno zdravstveno osiguranje koje zaposlenima i članovima njihovih porodica omogućava korišćenje medicinskih usluga u odabranim privatnim klinikama iz mreže   Generali osiguranja, kao i u svim drugim klinikama na teritoriji Crne Gore koje nisu u mreži  Generali osiguranja. Ovo pokriće može da zadovolji sve uobičajene potrebe za zdravstvenim uslugama i obezbjeđuje korisnicima privilegovan tretman i vrhunsku medicinsku uslugu. Pristupačnije premije ovog osiguranja čine ga interesantnijim za veće grupe osiguranika.

Neki od benefita Medica plus programa za zaposlene su: mogućnost zakazivanja pregleda putem Medic call centra 24/7 tokom cijele godine, mogućnost ugovaranja osiguranja i za članove porodice, medicinska usluga i privilegovani tretman u privatnoj praksi bez brige o troškovima, kao i benefiti za poslodavce koji predstavljaju novi instrument u programima motivacije i nagrađivanja zaposlenih i smanjenje broja izostanaka jer je najveći broj pregleda moguće obaviti van standardnog radnog vremena medicinskih institucija.

U zavisnosti od Vaseg interesovanja, detalje programa Vam moze predstaviti gdin Nikola Krivokapić iz Generali osiguranja, a možete mu se obratiti i direktno putem maila nikola.krivokapic@generali.me ili telefona 068848822.