OMNITECH MNE tim lansira NINO platformu za poručivanje hrane!

NINO omogućava brzo i lako naručivanje hrane, a pritom pruža priliku da date svoj doprinos vrlo jednostavno – tako što procenat vaše porudžbine ide onima kojima je pomoć zaista potrebna.

U saradnji sa Crvenim Krstom, želimo da olakšamo svim ljudima kojima je pomoć potrebna, a takođe i onima koji su voljni da pomoć pruže brzo i lako. Želimo podstaći razvoj empatije u društvu i svijest o tome koliko je značajno misliti na one koji sebi ne mogu priuštiti obrok.

NINO vas poziva da budete drugačiji i iskoristite prednosti koje vam nudi. Registracijom vašeg objekta, dobijate niz pogodnosti kako za vaše poslovanje tako i za opšte dobro zajednice. Naročito u aktuelnoj situaciji izazvanoj pandemijom Covid-19, smatramo da je jedna ovakva inicijativa itekako značajna, preko koje će kompanije takođe pogođene posljedicama ovog virusa pokazati svoju humanu stranu i društvenu odgovornost izdvajanjem određenog procenta prihoda.

Olakšajte našu misiju i kontaktirajte naš tim na email adresu: info@omnitechnology.me ili pozovite telefonom +382 20 653 756 kako bi organizovali sastanak u te svrhe.
Funkcionalnosti platforme možete vidjeti pregledom linka nino.me, a ukoliko ste zainteresovani, putem video poziva možemo organizovati live demo aplikacije.