Podgorica Investment Day

Konfindustrija Crna Gora, Ambasada Italije u Crnoj Gori i Glavni grad Podgorica imaju zadovoljstvo da Vas pozovu na prezentaciju Podgorica Investment Day, koja će se održati online , putem platforme Zoom, 21. jula 2021. godine u 11h.

Učesnicima ovog online događaja obratiće se ambasador Republike Italije u Crnoj Gori, NJE gdin Luka Zelioli, gradonačelnik Podgorice, gdin Ivan Vuković, i direktor Konfindustrije Crne Gore, gdin Marko Đinđinović. Prezentaciju investicionih potencijala Podgorice i detalje vezane za biznis zone, održaće menadžer Glavnog grada, gdin Marjan Junčaj. Osnovna zamisao ovog događaja jeste sastanak italijanskih privrednika koji posluju u Crnoj Gori, kao i privrednika iz Italije,  sa predstavnicima državnih institucija, kako bi razmijenili iskustva i informacije u vezi sa poslovanjem u Crnoj Gori. Za više informacija o prezentaciji, posjetite sajt www.investinpodgorica.com, kao i LINK.

Molimo Vas da u što kraćem roku pošaljete potvrdu učešća putem maila: segreteria@confindustria.me, a najkasnije do 19. jula 2021. godine. Napomena: radni jezici – crnogorski i italijanski (prevod obezbijedjen). Link sa pristupnim podacima za Zoom biće poslat svim registrovanim ucesnicima 20. jula 2021. godine.