Prezentacija CONNEXT-a u PKCG

Konfindustrija Crne Gore, u saradnji sa Privrednom komorom Crne Gore, 23. januara organizovala je kratku prezentaciju CONNEXT-a, koji ce se odrzati krajem februara u Milanu, za privrednike iz Crne Gore i Italije. Prezentaciju je održala gđa Letizia Pizzi, koja je na pravi način objasnila sve uslove, ali i sve benefite učešća na jednom ovakvom događaju.
CONNEXT (www.connext.confindustria.it) je jedan od najvećih događaja na kojem će se 27. i 28. februara u Milanu predstaviti glavni pokretači razvoja nacionalnih i međunarodnih kompanija. Ovaj dvodnevni događaj bice organizovan sa ciljem jačanja poslovnog ekosistema u horizontalnoj i vertikalnoj dimenziji. Connext je prostor za rast proizvodnih lanaca i kompanija svih veličina, uključujući i start-up preduzeća.
Kompanije ce biti u prilici da prezentuju svoje aktivnosti zahvaljujuci B2B sastancima organizovanim sa potencijalnim partnerima, a koji su podijeljeni u 4 tematska područja: pametna fabrika, gradovi budućnosti, održiva planeta, osoba u središtu napretka.
Očekuje se da će se kompanije iz mediteranskih zemalja, Afrike, Srednje i Istočne Evrope i Evropske unije pridružiti, dajući jedinstveni fokus na područja predvidjena za razvoj privatno-javnog partnerstva.
Izgrađen na uspješnom iskustvu prošlog izdanja kada je bilo preko 7000 učesnika konferencije, 450 direktnih izlagača, 2500 B2B sastanaka i preko 1000 kompanija na Marketplace-u, Connext 2020 jača svoju međunarodnu dimenziju otvaranjem mogucnosti stranim kompanijama da se prijave za ucesce putem linka: https://connext.confindustria.it/2020/international