Vijest iz Konfindustrije Istočna Evropa: SAVE THE DATE vebinar “Registry International za izgrađivanje mreže sa Konfindustrijom Istočna Evropa”

Obavještavamo vas da će se 10. juna od 15 časova održati hibridni (uživo i onlajn) vebinar “Registry International za izgrađivanje mreže sa Konfindustrijom Istočna Evropa” u organizaciji RetImpresa i Konfindustrija Istočna Evropa na kojem će se biti predstavljena engleska verzija RetImpresa Registry, platforma open innovation  koja koristi blockchain za matching privrednika.
Registry je digitalna platforma koja olakšava traženje partnera, razmjenu ideja i projekata, matiching između ponude i potražnje roba i usluga u okviru međunarodne mreže Konfindustrije.

Nakon uvodnih pozdrava predsjednice Konfindustrije Istočna Evropa, Marije Luize Meroni i predsjednika RetImpresa, Fabricija Landija, biće prezentovan Projekat Registry. Tokom vebinara će biti i realizovana demo live platforme.

Događaj će se održati na italijanskom jeziku.

Link za prijavljivanje za učešće preko u onlajn formi OVDJE

Program događaja OVDJE

Obavještavamo vas da je moguće pratiti događaj i uživo u Sali P u sjedištu Konfindustrije u Rimu (V.le dell’Astronomia, 30). U tom slučaju molimo vas da potvrdite prisustvo na info@confindustriaest.eu a da u cc stavite m.nencini@confindustria.it