Webinar – Elektronska fiskalizacija: primjena novog zakona

Dragi članovi,

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da učestujete na webinar-u “Elektronska fiskalizacija: primjena novog zakona”, posvećenom predstavljanju primjene Zakona o elektronskoj fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga, koji je stupio na snagu početkom ove godine. Prema važećim odredbama, sva privredna društva su u obavezi da pređu na novi način izdavanja računa najkasnije do 1. juna 2021. godine.  Vebinar je namijenjen privrednim društvima registrovanim u Crnoj Gori.

Prezentaciju će održati gdin Srđan Grgić, direktor VG Group, koja je sa preko 25 godina iskustva, lider u Crnoj Gori u automatizaciji poslovnih procesa i razvoja, kao i implementaciji najsavremenijih poslovnih hardverskih i softverskih rješenja. VG Group ima preko 7000 klijenata, a neki od njih su najveći ugostiteljski i trgovački objekti u zemlji. Više informacija možete naći na sajtu www.fiskalizacija.me.

Webinar će se održati online, putem platforme Zoom, u petak, 05. marta sa početkom u 13 časova. Nakon prezentacije, svim učesnicima biće omogućeno da postave pitanja. Radni jezici: crnogorski i italijanski (omogućen prevod). Link za pristup online prezentaciji će biti poslat svim prijavljenim učesnicima 04. marta

Najljubaznije vas molimo da svoje prisustvo potvrdite najkasnije do 03. marta 2021. godine na email adresu segreteria@confindustria.me.