O nama

Konfindustrija Crna Gora je Udruženje italijanskih privrednika u Crnoj Gori. Osnovana je 2018. godine, ali je i prije toga poslovala u Crnoj Gori, od 2016. godine pod imenom “Assimont” (Udruženje italijanskih preduzetnika u Crnoj Gori), zastupajuci interese italijanske privrede u Crnoj Gori.

Konfindustrija Crna Gora, predstavništvo konfederacije italijanske industrije u Crnoj Gori, osnovana je sa ciljem da bude adresa za sve za italijanske privrednike koji u Crnoj Gori traže poslovne partnere i ovaj dio Balkana prepoznaju kao interesantan za razvoj poslovnih aktivnosti. U svijetlu sve vece potrebe za internacionalizacijom poslovanja italijanskih preduzeca, Konfindustrija Crna Gora pruža operativnu strukturu i potporu svojim clanicama za uspješnu saradnju sa partnerima u Crnoj Gori, kroz mrežu, usluge i zastupanje.

Konfindustrija Crna Gora teži da pokrene ili podrži inicijative koje za cilj imaju poslovnu saradnju, da sadašnjim i potencijalnim clanicama obezbijedi sve potrebne informacije o poslovnom ambijentu u Crnoj Gori, kao i da im pomogne u nalaženju adekvatnih partnera. Takode, tu smo da pružimo organizacionu pomoc onima koji dolaze u Crnu Goru sa poslovnim idejama i razvojnim projektima. Aktivnosti Konfindustrije Crna Gora usmjerene su, takode, i ka domacoj privrednoj zajednici, koja saraduje ili ima potrebu da saraduje sa partnerima u Italiji.