Connext

Želimo da Vas obavijestimo da su otvorene prijave za Connext – sajam industrijskog partnerstva, u organizaciji Konfindustrije, koji će se održati 2. i 3. decembra 2021. u MiCo – kongresnom centru u Milanu.

Ove godine, Connext se vraća u obnovljenom formatu koji uključuje poboljšanu digitalnu dimenziju koja garantuje puno učešće stranih kompanija. Tokom ovog dvodnevnog događaja, jačamo aktivnosti umrežavanja, integrišući prilike za sastanke zahvaljujući 3D Expo, virtuelnom sajmu sa štandovima kompanija koji imaju mogućnosti digitalne interakcije u realnom vremenu. B2B sastanci će biti poboljšani kroz dinamični Marketplace koje će održati učesnike aktivnim tokom cijelog događaja.

Danas više nego ikad, Connext ima za cilj podršku kompanijama, na konkretan način, kroz promjene ekonomskog narativa sa novim ciljevima razvoja i pozicioniranjem na globalnom tržištu.

Sve informacije možete naći na stranici Connext International, gdje se možete registrovati kao potpuno Digitalni izlagač, a zatim profilisati svoju kompaniju za digitalno prisustvo na 3D Expo.

U slučaju da digitalni izlagač želi da bude fizički prisutan u Milanu, pošaljite upit na internazionale@confindustria.it, obzirom da je broj učesnika limitiran. Takođe, na isti mail se možete obratiti ukoliko ste zainteresovani za zakup štanda, a nakon provjere kapaciteta Mi.Co i dostupnosti izložbenih prostora, dobićete potvrdu od oranizatora.

Do skorog vidjenja na Connext-u!