Konfindustrija Crna Gora potpisala korporativni ugovor sa Regent Porto Montenegrom

Smješten na obalama Bokokotorskog zaliva koji je pod zaštitom UNESCO-a, Regent Porto Montenegro uvodi  goste u netaknutu ljepotu najuzbudljivije nove destinacije južne Evrope. Drvoredi palmi na obalama i velelepne planine Bokokotorskog zaliva – istorijska austrougarska pomorska baza, danas je luka predivnih jahti Porto Montenegra i središte najkvalitetnijeg krstarenja na Mediteranu. Doživite najbolje od mediteranskog stila života u srcu najglamuroznije nautičke lokacije, u živahnoj zajednici ispunjenoj restoranima, barovima i modernim buticima na samo nekoliko minuta hoda.

Prema ugovoru sa hotelom Regent Porto Montenegro, svi partneri Konfindustrije Crna Gora koji poslovno putuju u Tivat, u mogućnosti su da rezervišu smještaj u Regent Porto Montenegru po specijalnim cijenama tokom 2019. godine, sa 35% popusta na trenutno najpovoljnije tarife.

Za više informacija možete kontaktirati Konfindustriju Crne Gore putem mail–a  segreteria@confindustria.me ili direktno tim za rezervacije Regent Porto Montenegra na reservations.pm@regenthotels.com ili putem telefona  +382 (0) 32 660 660.