Webinar “Primjena novih zakonskih propisa”

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da učestujete na webinar-u “Primjena novih zakonskih propisa”, posvećenom rekapitulaciji promjena propisa niza zakona koji su stupili na snagu početkom ove godine, među kojima su svakako najvaznije promjene obuhvaćene programom “Evropa sad!”.  Webinar je namijenjen privrednim društvima registrovanim u Crnoj Gori.

Prezentaciju će održati gđa Tatjana Šćepanović, izvršna direktorica agencije “Economic team“, koja nudi kompletan spektar profesionalnih računovodstvenih usluga i poreske optimizacije. U poslovnom servisu, agencija od samog osnivanja kompanije, obavlja i administrativne usluge, kao i usluge poslovno – finansijskog savjetovanja za svoje klijente. Više informacija o uslugama koje nudi Economic team možete dobiti na njihovom sajtu www.economicteam.me.

Webinar će se održati online, putem platforme Zoom, u utorak, 22. februara sa početkom u 12 časova. Nakon prezentacije, svim učesnicima biće omogućeno da postave pitanja. Radni jezik je crnogorski. Link za pristup online prezentaciji će biti poslat svim prijavljenim učesnicima 21. februara.

Najljubaznije vas molimo da svoje prisustvo potvrdite najkasnije do 20. februara 2022. godine na email adresu segreteria@confindustria.me.