MonteVino 2020

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da posjetite najveći i najekskluzivniji vinski događaj u Crnoj Gori – 10. Jubilarni salon vina “MonteVino2020” koji će se održati u “Kristalnoj dvorani” hotela „Hilton Podgorica Crna Gora”  13. i 14. 03.2020. godine. Radno vrijeme salona je od 12-20h.
Na salonu “MonteVino2020”  imaćete priliku da degustirate vina iz 130 vinarija ,  koje će predstaviti   637  pažljivo odabranih etiketa iz 15 država, uz prilku da se upoznate za 87 ekskluzivnih premijera.

“MonteVino 2020“  organizuju Nacionalno udruženje sommeliera Crne Gore i Vinska akademija Crne Gore pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, Ministarstva održivog razvoja i turzma, Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, Glavnog grada i Turističke organizacije Podgorice.

Organizatori će 12. marta u hotelu “Hilton Podgorica Crna Gora”, sala “Jelena” sa početkom u 17.30h prirediti panel konferenciju “MonteVino prva dekada” i ceremoniju dodjele Zahvalnica prijateljima i partnerima salona na kojoj će se obratiti predstavnici organizatora i pokrovitelja događaja.

 “Salon vina “MonteVino 2020“ koji je stekao epitet crnogorskog vinskog brend događaja i prestižne manifestacije tog tipa u regionu i šire, u prethodnoj deceniji se stalnim unapređenjem i cjelogodišnjim aktivnostima Udruženja sommeliera Crne Gore izborio za status ozbiljnog vinskog praznika u kalendaru vinskih dešavanja na Balkanu.

Profesionalnom i iskusnom selekcijom, vođeni visokim standardima kvaliteta vina koja zavređuju kriterijume i visoke standarde salonskog tipa manifestacije, organizatori su odabrali najbolje.