Prezentacija CONNEXT-a u PKCG

Postovani partneri,

Ovim putem želimo da Vas obavijestimo da će se 27. i 28. februara u Milanu, u MiCO-u, održati drugi po redu Connext. CONNEXT (www.connext.confindustria.it) je jedan od najvećih događaja na kojem će se predstaviti glavni pokretači razvoja nacionalnih i međunarodnih kompanija. Ovaj dvodnevni događaj bice organizovan sa ciljem jačanja poslovnog ekosistema u horizontalnoj i vertikalnoj dimenziji. Connext je prostor za rast proizvodnih lanaca i kompanija svih veličina, uključujući i start-up preduzeća.

Kompanije ce biti u prilici da prezentuju svoje aktivnosti zahvaljujuci B2B sastancima organizovanim sa potencijalnim partnerima, a koji su podijeljeni u 4 tematska područja:

Pametna fabrika
Gradovi budućnosti
Održiva planeta
Osoba u središtu napretka
Očekuje se da će se kompanije iz mediteranskih zemalja, Afrike, Srednje i Istočne Evrope i Evropske unije pridružiti, dajući jedinstveni fokus na područja predvidjena za razvoj privatno-javnog partnerstva.

Izgrađen na uspješnom iskustvu prošlog izdanja kada je bilo preko 7000 učesnika konferencije, 450 direktnih izlagača, 2500 B2B sastanaka i preko 1000 kompanija na Marketplace-u, Connext 2020 jača svoju međunarodnu dimenziju otvaranjem mogucnosti stranim kompanijama da se prijave za ucesce putem linka: https://connext.confindustria.it/2020/international

U cilju promocije ovog dogadjaja u organizaciji Konfindustrije uz podrsku Privredne komore Crne Gore, 23. januara u 13:30h u prostorijama Privredne komore Crne Gore (ul Novaka Miloseva 29/II) u Podgorici, bice uprilicena kratka prezentacija za sve zainteresovane. Prezentaciju ce odrzati gdja Letizia Pizzi, koja ce na pravi nacin objasniti sve uslove, ali I sve benefite ucesca na jednom ovakvom dogadjaju. Nakon prezentacije, direktno ce odgovarati na potencijalna pitanja zainteresovanih privrednika.